Show Fendi X Versace, Anak Kate Moss 'Pamer' Pompa Insulin CNN Indonesia

Kate Moss And Lila At Fendi Show In Paris Daily Mail Online
Jakarta, CNN Indonesia -

Lila Moss, modell Kate Moss, Fendi X - modell på catwalken Versace, Fendace. Han vakte også offentlig oppmerksomhet ved ikke å skamme seg over å demonstrere en insulinpumpe i venstre lår.

Fra moteuken i Milan vil Lily ha på seg en barokkbikini, sa Fendis kreative direktør Kim Jones. Dette bildet fra Popsugar er supplert med en lagdelt jakke med Versace-logoen, en veske, metallsko, en veske og et halskjede. Den innebygde insulinpumpen er forskjellig fra andre testelementer.

Denne 18 år gamle mannen lider av diabetes type 1. I motsetning til diabetes type 2 er diabetes type 1 en tilstand der bukspyttkjertelen produserer lite eller ingen insulin. I følge Mayo Clinic er insulin nødvendig for å opprettholde glukose i kroppens celler slik at de kan produsere energi.

Det brukes ofte ved diabetes type 1 og type 2.

Noen personer med type 1 diabetes tar regelmessig insulin for å regulere blodsukkeret. På grunn av upraktiskheten var det imidlertid de som valgte en egen insulinpumpe til Laila Moss. Pumpen er utformet for automatisk å legge inn insulinmengden.

Lila selv snakker aldri om sosiale medier. I intervjuet hans var imidlertid mange uvitende om at han hadde diabetes type 1.

"Jeg tror ikke mange vet at jeg har diabetes. Det er ikke synlig fra utsiden, så ingen kan se det bare ved å se. Jeg har [diabetes type 1],» siterer The Kit Lila.

En mesterlig versjon av Versace X Fendi lastet han opp bildet til Instagram uten å kjenne insulinet komme ut av lårene hans. Lily har nettopp skrevet at hun er veldig takknemlig og takknemlig for muligheten til å presentere Fendace, et felles Fendi X Versace-show.

[Fot: Instagram]

Kun nettverksbrukere som gjerne nevner insulinpumpen i kommentarfeltet. De takket Leila for at hun brukte insulinpumpen i fasemodus.

"Tusen takk for din diabetes!" Bøker av Internett-brukere.

«Jeg tok dette bildet da jeg var avhengig av diabetes type 1.

En annen sa: "Du er en slik inspirasjon. Mange mennesker lever med diabetes type 1."

(el / chs)

[Kambas: CNN-video]

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Bikin Lionel Messi Terkejut Sampai Layangkan Permintaan Ke PSG, Siapa Luka Romero?

Puan Maharani Ingatkan Pandemi Covid19 Jadi Alarm Sehingga Penting Kerja Sama Seluruh Bangsa Pikiran Rakyat

Jadwal Bola Malam Ini: Ada West Ham Vs Eintracht Frankfurt Hingga Manchester United Vs Chelsea